Jeffrey Epstein lijkt een van de vele dominostenen te zijn in een internationaal pedonetwerk, die tot een nieuwe reeks arrestaties zal leiden. Dat is de verwachting van journalist Timothy Holmseth, die dit pedonetwerk al tientallen jaren onderzocht. Hij wordt nu bedreigd met opsluiting door een illegaal rechtssysteem van de Deep State. Hij wordt zelfs met de dood bedreigd. Maar hij krijgt steun en bescherming uit hoge kringen.   

Onderzoeksjournalist Timothy Holmseth

Timothy Charles Holmseth is een bekroonde verslaggever, die journalistiek onderzoek deed naar een kinderhandel-netwerk, waar zelfs het Witte Huis en de CIA bij betrokken waren. Dit pedonetwerk leverde kinderen aan de beruchte Jeffrey Epstein en is gelieerd aan het Clinton Global Initiative. Dat verklaart ook de bedreigingen die Timothy Holmseth de afgelopen jaren te verduren kreeg. Vanwege de betrokkenheid van hooggeplaatste figuren, wordt nu ook zijn zaak op hoog niveau nauwlettend in de gaten gehouden. Hij krijgt bescherming van mensen binnen het Pentagon, het Congres en US Marshals. Hij werkt inmiddels samen met topambtenaren binnen de CIA en FBI om dit pedonetwerk op te rollen.

Deep State probeert Timothy Holmseth de mond te snoeren

Timothy Holmseth heeft een gerechtelijk dwangbevel gekregen dat hij bepaalde namen in de pedozaak die hij als professioneel journalist onderzoekt, niet mag noemen. Dat betekent dat hij in wezen zijn werk als journalist niet meer kan doen. Als hij dit toch doet zal de Deep State hem arresteren. Dit dwangbevel is ongrondwettelijk, maar de dreiging van opsluiting (en erger) is heel reëel als hij in handen komt van het illegaal private (Track-B) rechtssysteem, waar de Deep State nog steeds de dienst uitmaakt.

Eén van de zaken die Timothy Holmseth de afgelopen jaren onderzocht, was de moord op kindsterretje JonBenet Ramsey, waarvan hij claimt dat deze moord in verband staat met John Podesta en Hillary Clinton.

Hij is inmiddels vier keer gearresteerd. Omdat deze arrestaties niet op basis van juridische gronden plaatsvonden, noemt hij het kidnapping. Daarbij uitte men allerlei dreigementen en probeerde men hem te dwingen een overeenkomst te tekenen, hetgeen hij weigerde. Men blokkeerde vanuit de gevangenis allerlei telefoonnummers, zodat hij zijn advocaat niet kon bereiken. Zo zijn er allerlei juridische regels geschonden, door een privaat rechtssysteem dat volkomen losgeslagen is van alle grondwettelijke rechtsprincipes.

In de zaak tegen Timothy Charles Holmseth heeft de staat Minnesota lang geleden al een cease and desist order (opheffingsbevel) uitgevaardigd, maar de openbare aanklager weigert schriftelijk op de sommatie te reageren, hetgeen hij wettelijk wel verplicht is. Dit alles is een grove overtreding van de Hobbs Act en Holmseth’s persvrijheid, die grondwettelijk beschermd is.

“Ze proberen me in de gevangenis te stoppen, omdat ik een kinderhandel-operatie heb blootgelegd, die kleine kinderen aan Jeffrey Epstein leverde.”

Timothy Charles Holmseth

Deep State dreigt met geweld bij aanstaande rechtszitting

Op maandag 26 augustus moet Timothy Holmseth opnieuw voorkomen in zijn zaak, in het Polk County Justice Center in Crookston, Minnesota. Dit is geen échte rechtbank, maar deze private rechtbank kan nog wel op steun rekenen van de lokale (plaatsvervangende) Sheriff. Vanwege de schendingen van de Hobbs Act, zijn er geruchten dat de rechter en aanklagers in zijn zaak gearresteerd zouden kunnen worden. Als reactie heeft de plaatsvervanger van de Polk County Sheriff gedreigd geweld te gaan gebruiken, als men poogt tot deze arrestaties over te gaan.

Dit is niet de eerste keer dat er in deze zaak met geweld gedreigd is. Op eerdere hoorzittingen werd Kirk Pendergrass (Holmseth’s advocaat) zodra hij alleen maar het woord nam, omsingeld door agenten die hun hand gereed hielden om hun pistool te trekken. Dit terwijl er geen enkele bedreiging was die dit gedrag rechtvaardigde. Puur ter intimidatie van Holmseth’s verdediging. Om die reden zijn er de afgelopen keren talloze zaakwaarnemers naar zijn zittingen gegaan. “Als ze nu niet juist handelen, denk ik dat de handschoenen af gaan,” zegt Timothy Holmseth.

Timothy Holmseth refereert naar Pizzagate en zegt dat er een direct verband bestaat tussen de arrestatie van Jeffrey Epstein en de ontploffing van een pizzeria in Broward County, Florida, een dag later. Broward County is een regio die een centrale rol speelt in allerlei dubieuze Deep State operaties en zeker met betrekking tot kinderhandel.

“Het hele Polk County rechtssysteem is een corrupte corporatie, die niet betrapt wil worden. Maar ze zijn al betrapt door een federale task force. (…) Alles dat ze gedaan hebben is al gedocumenteerd en ze kunnen er niet meer aan ontsnappen.” Er is inmiddels een dossier van alle misstanden van het Polk County rechtssysteem (Minnesota) en die in Broward County (Florida). Deze staan niet los van een internationaal pedonetwerk waarbij ook Jeffrey Epstein betrokken was.

“Mijn zaak is een van de drie zaken die gekozen is en nauwkeurig onderzocht wordt door de staat en het Congres.”

Timothy Charles Holmseth

Timothy Holmseth krijgt internationale steun op hoog niveau

Tussen de hoorzittingen door, is Timothy Holmseth ondergedoken op een schuiladres. Hij krijgt inmiddels steun vanuit de hoogste kringen, van onder andere Congresleden en het Pentagon. Er is een federale task force die deze zaak in de gaten houdt. In vorige hoorzittingen waren zelfs US Marshals afgevaardigd, die de opdracht hadden gekregen om hem te beschermen. Dit geeft aan dat men al lange tijd vreest voor zijn leven. Inmiddels krijgt zijn zaak ook internationaal steeds meer aandacht en vliegen er zelfs waarnemers vanuit het buitenland naar de VS, om de zaak in Minnesota waar te nemen. Deze observanten zijn onder andere leden van The Children’s Crusade.

Eerder met de dood bedreigd

Timothy Holmseth is op talloze manieren bedreigd. Men dreigde met lange opsluiting zodat hij zijn kinderen en kleinkinderen niet meer zou zien. Men dreigde om zijn kleindochter te ontvoeren. Men dreigde om hem te verkrachten. Om hem dood te martelen. “Ik zou verkracht worden, omdat ik de wereld vertel over de mensen die kleine kinderen ontvoeren voor Jeffrey Epstein en naar een eiland brachten om er verkracht en vermoord te worden.”

Timothy Holmseth heeft van een bron binnen het Pentagon gehoord dat de reis die vice-premier Pence dit voorjaar naar Minnesota maakte, te maken had met plannen om hem uit te schakelen. “Mike Pence is niet wie je denkt dat hij is.” Timothy Holmseth kreeg in de rechtszaak die in Minnesota tegen hem was aangespannen speciale bescherming van US Marshals, om te voorkomen dat hij vermoord zou worden. Dat impliceert ook dat er inmiddels een strafrechtelijk onderzoek loopt naar zeer machtige mensen op hoge posities. “Meneer Pence zit in grote problemen.”

Waar zijn de helden gebleven?

Alle intimidaties, arrestaties en pesterijen hebben Timothy Holmseth er niet van weerhouden om door te zetten in zijn missie om het internationale pedonetwerk aan het licht te brengen. Het vraagt een flinke dosis moed en volharding. Toch wordt hij droevig als mensen hem een held noemen. Want dan vraagt hij zich af: “Waar zijn de mannen gebleven?” “Ik ben geen held (…) nu ziet een vader er heldhaftig uit wanneer hij zijn kinderen probeert te beschermen, of bovendien andermans kinderen probeert te beschermen. We zijn in dit land zo ver gedaald, dat ik een held ben. Dat ben ik niet. Ik doe wat ik behoor te doen, wat we allemaal zouden moeten doen.”

“Ik ben geen held! (…) We zijn in dit land zo ver gedaald, dat ik een held ben. Dat ben ik niet. Ik doe wat ik behoor te doen, wat we allemaal zouden moeten doen.”

Timothy Holmseth

Jeffrey Epstein’s misdaden gaan verder dan seksueel misbruik van tienermeisjes

“Ik heb als journalist een van de kinderhandeloperaties geïnfiltreerd, die kinderen en baby’s aan Jeffrey Epstein verkocht en baby’s over de hele wereld verhandelde.” Dit gebeurde onder andere vanuit de (Mexicaanse?) ambassade in New York en met hulp van een bepaalde groep binnen de CIA, zo verklaarde hij ook in eerdere interviews. Veel informatie over deze zaak zit in het dossier van het Polk County rechtssysteem. Dat is de reden dat hij gearresteerd is geweest, want deze informatie is voor veel betrokkenen erg bedreigend. Met de arrestatie van Jeffrey Epstein lijkt er in het onderzoek echter een nieuwe fase aangebroken te zijn.

Jaren geleden probeerde Timothy Holmseth mensen te informeren over de misdaden van Jeffrey Epstein, maar niemand wilde hem geloven. Het schilderij van Bill Clinton in een blauwe jurk, dat onlangs in de woning van Epstein ontdekt werd, is slechts een ‘leuk nieuwtje’ om het publiek af te leiden. “Wacht maar tot je hoort wat ze met die kinderen deden. Deze kinderen stierven niet snel, mensen. Ze martelden hen, ze adrenaliseerden hun bloed, dronken het om high te worden. (…) Het begint nu pas naar buiten te komen.” Hij beaamt dat de onthullingen Bijbels gaan worden. Het offeren van kinderen aan Baal en Molech gebeurde al duizenden jaren geleden. “Het is nooit gestopt.”

Op handen zijnde arrestaties

De zaak van Timothy Holmseth wordt op het hoogste niveau in Washington DC besproken. Dat heeft onder andere te maken met de hooggeplaatste figuren die indirect met zijn zaak te maken hebben. Namen van medeplichtigen die hij noemt zijn: (vice-president) Mike Pence, Barack Obama, Jeffrey Epstein, de Clintons, John McCain en velen anderen. Zij zijn direct of indirect betrokken bij de kinderhandeloperatie die Timothy Holmseth al jaren onderzoekt.

Hij heeft gehoord dat er inderdaad plannen zijn om een aantal Deep State-spelers in Guantanomo Bay op te sluiten. Hij hoopt dat dit klopt. Hij weet wel zeker dat er arrestatieplannen zijn, uit te voeren door het Amerikaanse leger, tegen een aantal spelers in zijn zaak.

Melania Trump heeft achter de schermen een sleutelrol

Timothy Holmseth bevestigt dat er achter de schermen hard gewerkt wordt om elite pedonetwerken op te rollen. Er zijn veel mensen die ook zijn zaak in de gaten houden. Hun namen en posities “geven me hoop voor ons land.” De verwachtte arrestaties (naast die van Jeffrey Epstein) blijven echter nog uit. “De reden dat dit maar voortduurt, is omdat je hen de gelegenheid moet geven wel of niet het juiste te doen.”

Elke misstap zal nauwlettend in de gaten gehouden worden en toegevoegd aan een strafdossier, dat qua omvang en hoeveelheid namen alleen maar toe lijkt te nemen. Wellicht willen de White Hats deze zaak tot een bepaald punt uitspelen, om de misdaden van de tegenpartij beter te kunnen documenteren en hen met succes te kunnen vervolgen. Of de uitgestelde arrestaties hebben betrekking op een breder onderzoek dat men niet door vroegtijdige arrestaties wil verstoren.

Timothy Holmseth spreekt vol lof over president Trump en met name de First Lady Melania Trump, die volgens hem zeer toegewijd zijn om het kindermisbruik door de Deep State een halt toe te roepen. Melania is daarbij niet ‘slechts’ een supermodel of trophy wife, maar schijnt achter de schermen een belangrijke rol te spelen in de missie tegen kinderhandel. “Onderschat Melania niet. Op een dag zullen mensen veel meer over Melania weten. Ze is niet zomaar iemand,” aldus Holmseth. “De geschiedenisboeken zullen over de moed van Melania Trump spreken.”

In bovenstaande video deelt Timothy Holmseth explosieve informatie over zijn bom zaak en hoe deze rechtstreeks verband houdt met Jeffrey Epstein, Barack Obama, John McCain, het Pentagon en vele andere hooggeplaatste instellingen en individuen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

5 reacties

 1. Pingback: Journalist die kinderhandel Jeffrey Epstein onderzocht, nu met de dood bedreigd – Ellaster – Econamic Global

 2. Bernhard Schat on

  Ohm namo narai !

  Om de arrestatie van ‘de heer’ Epstein te vieren was ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens op een feestje.
  Op 13 juli 2019 om 23.00u werd ik door een studentje psychologie binnen een paar minuten al weer met complottheorieën in het beklaagden bankje gezet…

  Na Sumatra tsunami 2x , Christchurch 2x , Zeerijp 2x en Ternate [Ambon] nu minstens 3x 2x te laat in Ternate…
  Binnen 12 uur lokale tijd was het dan ook goed raak met die aardbeving bij Ternate [Ambon].
  Mijn kritiek op een geneeskundige wetenschap met medische zegeningen als aderlaten, elektroshocks, lobotomie, Mk-Ultra, eugenetica, Sociale engineering nogmaals ventilerend.
  Met pioniers als Mengele en Gothlieb voor mij nog steeds een duivelse wetenschap.

  Met name op de faculteit der psychologie in Groningen hadden ze [na alles] nu wel beter kunnen weten.

  Gevolgd door een bliksemse donderbui [met hagel] precies een maand later 13 augustus 2019 had ik hiermee mijn zegje als donder en bliksempredikant weer gedaan.

  Sinds Epstein zichzelf heeft gewurgd zij complottheorieën nu gelukkig voor iedereen vrij eenvoudig toegankelijk.

  Dan kan ik nu na ongeveer 25 jaar eindelijk weer eens terug komen op mijn waanvoorstellingen van begin ’90.

  Volgens mij heb ik ‘de heer’ Epstein gesignaleerd in het centrum van Groningen in het begin van de 90er jaren.
  Hij was in het gezelschap of om en nabij Jimmy Savile, Demmink, George Soros, Beatrix, Mabel, Friso, van Korlaar, Berlijn, een de Rothschild, en andere hoogwaardigheid bekleders, destijds aan de studie in Groningen.

  Het was in de tijd van het I.R.T. van Traa en Dutroux.

  Bedankt!

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant