De waarheid komt uit en kan niet tegengehouden worden

0

Kort nadat Edward Snowden zijn bevindingen over de NSA surveillance-programma naar buiten bracht uitte hij in krachtige bewoordingen: “Alles wat ik nu kan zeggen is dat de Amerikaanse overheid niet in staat zal zijn om dit verborgen te houden door mij op te sluiten of te vermoorden. De waarheid zal naar buiten komen en kan niet tegengehouden worden.”

De waarheid kom eraan en kan niet gestopt worden. Spannende bewoording voor de meesten onder de gewone bevolking, maar zorgwekkend voor de selecte elite in Washington, New York, Londen en Brussel.

Wat hij hier beschrijft is, geloof het of niet, de ware definitie van ‘Apocalyps” – het ‘oplichten van de sluier’, wanneer alle waarheden bekend en publiek worden… Verborgen informatie onthuld, inclusief dat met betrekking tot het doelbewuste gebruik en misbruik van de gewone mensen op aarde.

Ed Snowden

Op basis van Snowden’s getuigenverklaring zegt hij in verhulde termen vanaf het allereerste begin dat er een eind-spel speelt. De vraag is wiens eind-spel? Dat is nog niet bekend gemaakt.

Met andere woorden, er zijn White Hats (goeierikken) binnen ‘de matrix’ die als doel hebben om de bancaire en politieke Kabbalisten neer te halen. Ondanks dat het voor velen moeilijk te geloven is dat de duistere en corrupte daden en rituelen van deze Cabal openbaar gemaakt gaan worden, is nu al te zien dat er al een begin is gemaakt om dergelijke dingen aan het licht te brengen… en met veel meer te gaan.

Voor degene die geïnteresseerd zijn, hier zijn wat kerningrediënten in het huidige drama dat zich nu aan het ontvouwen is.

Putin

Tijdens de G20-top in Antalya Turkije, half november 2015, verraste Vladimir Putin de wereld door de aankondiging dat Rusland data verzameld had die aantoonde dat ISIL wordt gefinancierd door 40 landen, waarvan enkele G20-landen zijn. Met andere woorden, hij stelde tijdens de G20-top dat de leden die op de bijeenkomst aanwezig waren financiële steun bieden aan ISIL. Dit is een uitspraak van extreme proporties.

De belangrijkste conclusie van deze onthulling is dat die situatie nog steeds actueel is. Sinds die tijd heeft Rusland publiekelijk bewijs gepresenteerd dat Turkije een van die landen is, maar heeft de andere 39 niet vermeld. Moeten we geloven dat Putin en Rusland simpelweg de rest gaat vergeten en niet de overige 39 zal onthullen? Het lijkt veel waarschijnlijker dat tijdens het schaakspel dat op het geopolitieke toneel uitgespeeld wordt, Putin op het ‘juiste moment’ wacht om deze dingen naar buiten te brengen.

Putin Popcorn

Stel je de implicaties voor, vooral in de Verenigde Staten en Europa, wanneer deze onthullingen op hoog niveau gaan plaatsvinden. Het is niet moeilijk om te zien waarom op dit moment de elite op zoveel terreinen in paniek is, net zoals de onsuccesvolle pogingen om Putin als de slechterik af te schilderen. In werkelijkheid zou Putin echter verschillende azen in zijn mouw verborgen kunnen houden waarvan de wereldwijde elite op de hoogte is.

E*: Ondanks dat Putin door de Westerse Kabbalisten zwart gemaakt wordt en een fervent tegenstander lijkt te zijn van de Amerikaanse, Europese en Israëlische/Zionistische elite, is het te voorbarig om hem daarom als goeierik te bestempelen. Putin speelde binnen het New World Order-plan aanvankelijk de rol van ‘good cop’ versus ‘bad cop’ (het Westen), maar uit niets blijkt tot nu toe dat Putin daadwerkelijk aan de kant van de mensheid staat. De zichtbare strijd tussen Putin en het Westen heeft waarschijnlijk veel meer te maken met de innerlijke strijd tussen de vijf facies binnen de Illuminati.

FBI en Hillary Clinton

Begin januari 2016, stelde Joe Digenova de voormalige Amerikaanse openbare aanklager, dat de FBI tot een ‘kritisch punt’ komt in het onderzoek naar Hillary Clinton. Hij zei vervolgens dat als het Ministerie van Justitie geen aanklacht indient, de FBI op punt staat om ‘min of meer in opstand te komen’. Anders gezegd, de wereldwijde elite bevindt zich in een lastige positie. Laat men de openbare aanklager hun voorkeurskandidaat voor het presidentschap (Hillary) aanklagen, of staan ze de aanklacht niet toe? In dat geval zal men moeten toezien dat de FBI en andere overheidsinstellingen met hun bewijs over deze zaak publiekelijk en massaal naar buiten komen, met mogelijk zelfs verhalen die dieper gaan dan deze zaak alleen.

Sinds januari is er veel meer aan het licht gekomen dan de 30.000 e-mails die vrijgegeven zijn. Zoals Wikileaks met betrekking tot deze e-mails heeft onthuld, heeft slechts een van deze grotere verhalen te maken met Hillary’s rol in Libië, daarnaast haar druk om de olie-industrie in Mexico te privatiseren, en haar bewering dat de soennitische-sjiitische oorlog goed zou zijn voor het Westen en Israël.

Deze e-mails omvatten ook haar suggestie om het regime in Syrië omver te werpen en Assad te verwijderen. Ondanks dat sommige mensen denken dat dit alles tot niets zal leiden en zij gevrijwaard zal worden, is dit scenario steeds minder waarschijnlijk aangezien de Washington Post een tijdje geleden rapporteerde dat ten minste 147 FBI-agenten haar zaak onderzoeken. Zelfs als de openbare aanklager niet gaat aanklagen, denk je werkelijk dat deze 147+ FBI-agenten (en waarschijnlijk velen andere medewerkers van de andere inlichtingendiensten) simpelweg hun mond blijven houden? Of komen ze inderdaad in opstand zoals Joe Digenova al eerder beweerde?

De dam staat op punt van doorbreken

Zoals we kunnen zien spelen al deze verhalen zich nu af en beïnvloeden elkaar op verschillende manieren. Het is duidelijk dat we inderdaad een versnelling van dit totale spel zien en dat de waarheid voortdurend in een steeds hoger tempo naar buiten komt.

In werkelijkheid hebben we misschien al de ‘kritische massa’ bereikt in relatie tot de onthullingen van de waarheidsbevindingen. Zoals Charlie Munger heeft gezegd: “Het concept van de kritische massa dat uit de natuurkunde voorkomt is een krachtig model. Als je daar succesfactoren aan toevoegt zodat een grotere combinatie tot succes leidt, vaak op een niet-lineaire wijze, doet het denken aan het concept van het breekpunt en het concept van de kritische massa in de natuurkunde. Je krijgt een klein beetje meer massa en als gevolg een oogverblindend resultaat.”

Een wereldwijd perspectief

De privégesprekken in Washington, New York, Londen, Brussel en elders moeten vandaag de dag erg interessant zijn. Deze verhalen zijn ongelooflijk belangrijk en zijn het onderzoeken waard. Daarbij vraagt men zich af wat Snowden Wikileaks en Anonymous over een nog veel groter verhaal weten die de grote mediakanalen nog niet eens aangeraakt hebben. Dit verhaal gaat over de Global Collateral Accounts, en hun relatie tot wereldwijde financiën, politiek en goud. Heel veel goud.

Gerelateerd: Het einde van de financiële tirannie is het begin van de Gouden Eeuw.
(Vervolg van deel 1: De Triljoen dollar rechtszaak)

Origineel artikel: The Truth Is Coming And It Cannot Be Stopped, door Lance Schuttler
Vertaling: Ella Ster*

Share.

About Author

Comments are closed.